Hvad Er Biopati?

Billede: Pixabay
ved du det godt

Der findes mange forskellige former for behandling, og endnu flere tilgange til de forskellige former for behandlinger. En af disse behandlingsformer er det, man kalder Biopati. En behandler, der arbejder med Biopati, kaldes for en Biopat. 

Hvad er biopati? Biopati er en biologisk analyse- og helbredsterapiform, der er en blanding af biologisk medicin fra Amerika, immun. og symbioseterapi fra Tyskland samt naturmedicin fra Skandinavien. I biopati bruger man flere terapiformer, der tilpasses til den enkelte klient af biopaten. 

Biopati er faktisk en dansk behandlingsform, der blev grundlagt tilbage i starten af 1980’erne. Det var den danske forfatter og behandler Kurt W. Nielsen, der grundlagde behandlingsformen. 

i 1981 blev der etableret en biopatskole i København, hvilket også var året, hvor biopaten blev indregistreret og varemærkebeskyttet. 

Hvis man vil være biopat, så skal man uddanne sig i tre år, hvor man lærer om anatomi, fysiologi, sygdomslære, ernæringslære, alternativ sygdomslære, meridianlære, zoneterapi, irisanalyse, mørkefeltmikroskopi, homøopati, regulationsterapi, symbioseterapi, kinesiologi og bioelektronisk funktionsanalyse. 

Når du har gennemført og bestået den treårige uddannelse, så har du også retten til at kalde dig biopat, og kan herefter begynde at behandle andre med biopati. 

Biopati kan bruges som behandling til en lang række af forskellige sygdomme, hvorfor der også er stor forskel på, hvor hurtigt behandlingen virker.

Har du hørt om homøopati, men er ikke helt er klar over, hvad det betyder? Så…
Læs mere
Body SDS er en alternativ behandlingsform som både fokusere på krop og sind. En…
Læs mere
Akupunktur er en alternativ behandlingsform som har eksisteret i tusindvis af år…
Læs mere
Dagens artikel sætter fokus på kinesiologi. Behandlingsmetoden er en holistisk b…
Læs mere
Healing er en alternativ behandlingsmetode hvor en healer kan hjælpe personer me…
Læs mere
Akupunktur er en alternativ behandlingsform, som har rødder flere tusinde år til…
Læs mere
Shockwave terapi består af en række forskellige trykbølger, også kaldet “shockwa…
Læs mere