Hvad Er Kranio-sakral Terapi?

Billede: cottonbro
ved du det godt

De fleste af os har hørt om begrebet “Kranio-sakral terapi”, men langt fra alle er helt sikre på, hvad det egentlig er for en terapiform. Det vil vi selvfølgelig gerne gøre noget ved. Derfor kan du i denne artikel læse mere om, hvad Kranio-sakral terapi er for en størrelse. 

Hvad er kranio-sakral terapi? Kranio-sakral terapi er en skånsom og dybdegående behandling, der har til formål at stimulere kroppens selvhelbredelse. Kranio-Sakral er en manuel metode, der først blev beskrevet af den amerikanske læge William Sutherland. 

Kranio-sakral har vist sig at have god indvirkning på lidelser som hovedpine, migræne, piskesmæld, hjernerystelse, stress, muskelspændinger, smerter i ryggen og nakken, angst, søvnproblemer, chok og bækkenløsning. 

Kranio-sakral bliver også i høj grad brugt på mindre børn, der har spændinger eller uro i kroppen. Det kan også hjælpe mod børn, der lider af kolik og søvnproblemer. Kranio-Sakral kan udføres på børn helt ned til de er et par dage gamle. 

Hvis du lider af en af de førnævnte symptomer eller lidelser, så kan du med fordel prøve at modtage et par behandlinger. For nogle gør det rigtig meget godt, og det kan alt andet lige være et forsøg værd. Du kan ligeledes forsøge at give dit barn behandlinger, hvis de har meget ondt i maven eller andre problemer. 

Ja, hvad er Heilpraktik egentlig? En Heilpraktiker beskæftiger sig med behandlin…
Læs mere
De alternative terapiformer vinder mere og mere ind i Danmark, hvor den danske b…
Læs mere
Meditation er træning af sindet og tankerne. Vores mentale helbred er en stor de…
Læs mere