Hvad Er Phytoterapi Eller Fytoterapi? Her Er En Kort Forklaring

Billede: Billede af Jeon Sang-O fra Pixabay
ved du det godt

I denne artikel / dette blogindlæg, kommer jeg kort ind på hvad phytoterapi er, eller fytoterapi. Det er noget der bliver mere og mere udbredt, og er faktisk ret kendt at benytte sig af, men det er måske faktisk ikke et særligt udbredt ord.

Hvad er Fytoterapi?

Fytoterapi er en videnskabsbaseret medicinsk praksis og skelnes således fra andre, mere traditionelle tilgange, såsom medicinsk herbalisme, der er afhængig af en empirisk forståelse af medicinske urter, og som ofte er knyttet til traditionel viden.

Har du set filmen med Steve Jobs portræteret af Ashton Kutcher? Steve Jobs både i virkeligheden og i filmen, går over til at leve næsten udelukkende af hjemmedyrkede planter og grøntsager. I filmen og i virkeligheden viser det sig at det gav ham adskillige gode ekstra leveår trods at han var hårdt ramt af kræft i bugspytkirtlen.

Hvis du er til den slags, kan du hoppe på YouTube, hvor det er et kæmpe stort univers, det med at hele sig selv med planter. Hvis vi skal holde os til endnu en pop-kulturel reference, så kan du se se i Alene i vildmarken usa "Alone: Redemption" her har vi en deltager som har schlerose eller MS, og hun har holdt sig kørende uden at få nogle Attaks i årevis ved at spise de retter planter osv.

Desværre kan hun i dette afsnit ikke komme i nærheden af de planter hun er vandt til og får faktisk et ret slemt schlerose attak og må trække sig fra programmet igen.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find alt du skal bruge til dine tekniske behov fra deres omfattende webshop, med alt lige fra kabler eller ledninger til smarte og sjove gadgets som segboards, walkie talkies og meget mere.