Hvad Er Kinesiologi?

Billede: Canva.com
ved du det godt

Dagens artikel sætter fokus på kinesiologi. Behandlingsmetoden er en holistisk behandlingsform, hvor man arbejder med meridianbanerne. Det er udviklet for at skabe mere balance i livet, og den er udviklet med teknikker fra mange tusinder af år, hvor man har taget det bedste fra flere forskellige andre behandlingsformer.

Hvis du vil i gang med kinesiologi, så starter det hele med en samtale, så dig og din behandler kan klarlægge, hvor problemerne er. Man undersøger musklerne og finder de fysiske eller psykiske ubalancer, der svækker et organ.

Hos TankeFeltet synes vi, at dette er en utrolig spændende behandling, da man både analysere på det bevidste og ubevidste tankemønster, når man kigger på patienten.

Kinesiologi stammer fra USA, og det betyder på græsk: Læren om bevægelse. Der er derfor stor fokus på anatomien, og man undersøger derfor meridianer, som er nogle energibaner, som kineserne har kendt til i tusindvis af år.

Man har prøvet at tage det bedste fra østen og videreudviklet behandlingsformen i vesten, og der findes derfor mange forskellige måder at lave kinesiologi på. Du kan næsten høre, at behandlingsformen med et græsk ord, der stammer fra Kina og er udviklet i USA har et bredt læringsgrundlag, men der kommer selvfølgelig også en masse faldgruber, når man skal se, hvad der virker og ikke virker.

Der er stor forskel på den kinesiologi der udøves, og man kan blandt andet finde noget der hedder anvendt kinesiologi, hvor man i praksis udøver og finder disse energier, hvor man kan få en kinesiologisk massage.

Vil du vide mere om, hvad alternativ behandling egentlig er? Så har vi også lavet en overordnet definition på dette: Hvad er alternativ behandling?

Der findes et hav af alternative behandlingsformer, og vi prøver at afdække og forklare dem løbende. Vi har lavet en lang liste med alle alternative behandlingsformer vi kunne finde. Se den lange liste her: Alle alternative behandlingsformer.

Tak for støtten

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort stort TAK til avXperten, der via støtten har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en virkelighed. AvXperten er en online shop, hvor du kan finde alverdens elektroniske komponenter og gadgets. Find blandt andet en mobilholder til bilen i deres sortiment.

Har du hørt om homøopati, men er ikke helt er klar over, hvad det betyder? Så…
Læs mere
Der findes mange forskellige former for behandling, og endnu flere tilgange til …
Læs mere
Body SDS er en alternativ behandlingsform som både fokusere på krop og sind. En…
Læs mere
Akupunktur er en alternativ behandlingsform som har eksisteret i tusindvis af år…
Læs mere
Healing er en alternativ behandlingsmetode hvor en healer kan hjælpe personer me…
Læs mere
Akupunktur er en alternativ behandlingsform, som har rødder flere tusinde år til…
Læs mere
Shockwave terapi består af en række forskellige trykbølger, også kaldet “shockwa…
Læs mere