Hvad Er Nada Behandling? Øreakupuntur

Billede: Canva.com
ved du det godt

Akupunktur er en alternativ behandlingsform, som har rødder flere tusinde år tilbage i Kinas historie. Her bruges der nåle til at ramme naturlige punkter i kroppen, som skal hjælpe mod smerter. Dette kan man blandt andet få i ørerne.

NADA er lavet for at give en bedre livskvalitet.

Hvad er nada behandling? NADA er et akronym for National Acupuncture Detoxification Association. I dagligtale kaldes det blot for NADA eller NADA protokol. Det er en alternativ medicinsk behandling, hvor man får tre til fem steriliseret nåle stukket i specifikke punkter på hvert øre.

Man mener, at denne behandlingsform kan have utrolig mange sundhedsfordele. Hovedformålet med behandlingen er at give en bedre livskvalitet. Man mener, at det kan reducere angst, stress og depressions symptomer. Derudover kan det afhjælpe ens trang til stoffer og alkohol.

NADA er især blevet kendt som et behandlingssystem til at afhjælpe abstinenser.

Nogle af de fordele man kan få med NADA behandling er nemlig, at man kan finde sin indre ro og dermed også sin indre styrke. Det kan nemlig give bedre søvn og mindre rastløshed.

En NADA behandling tager typisk mellem 30 til 45 minutter, og da det er meget fine nåle, mærker man ofte ikke den store smerte. Man kan dog mærke nogle prik og få nogle små ømheder.

Så hvis du mangler balance i din hverdag, ja så kan det være, at du skal kigge nærmere på, hvad en NADA behandling egentlig er. Der findes en masse andre ting, som NADA eventuelt kan hjælpe dig med. Hos Tankefeltet tror vi på, at man skal have en sund livsstil, og det kan være godt at prøve flere alternative behandlingsformer.

Er du til alternativ behandling, og vil vide mere om eksempelvis mindfulness, meditation, zoneterapi eller osteopati? Så har vi også afdækket nogle simple forklaringer til disse. Vi har også lavet en lang liste med alle alternative behandlingsformer vi kunne finde. Se den lange liste her: Alle alternative behandlingsformer

Læs nogle af vores andre artikler her:

Vi håber, at du finder en eller flere alternative behandlingsformer, der kan give dig en bedre livskvalitet og en bedre hverdag.


Tak fordi du læste med og..

Tak til Billig Fitness

Afslutningsvis vil vi gerne sende et stort tak til Billig Fitness, der via støtte har gjort udarbejdelsen af denne artikel til en mulighed. Billig Fitness er en leverandør af træningsudstyr i høj kvalitet i hele Skandinavien. Her kan du blandt andet få yogaudstyr såsom yogamåtter, gummiband, pilatesbolde, medicin bolde og meget mere.

Har du hørt om homøopati, men er ikke helt er klar over, hvad det betyder? Så…
Læs mere
Der findes mange forskellige former for behandling, og endnu flere tilgange til …
Læs mere
Body SDS er en alternativ behandlingsform som både fokusere på krop og sind. En…
Læs mere
Akupunktur er en alternativ behandlingsform som har eksisteret i tusindvis af år…
Læs mere
Dagens artikel sætter fokus på kinesiologi. Behandlingsmetoden er en holistisk b…
Læs mere
Healing er en alternativ behandlingsmetode hvor en healer kan hjælpe personer me…
Læs mere
Shockwave terapi består af en række forskellige trykbølger, også kaldet “shockwa…
Læs mere